OVER ONS

De firma ''MOEYS ALEX'' is een plaatsingsbedrijf dat zich specialiseerde in het algemene buitenschrijnwerk met al zijn toebehoren. Bent u op zoek naar ramen, deuren, veranda’s in P.V.C., pergola's in P.V.C. en aluminium, sectionale poorten en motoren, zonwering of voorzetrolluiken? De reputatie die wij na meer dan 30 jaar opbouwden danken wij ten eerste aan onze correcte handelswijze en verzorgde plaatsingen, en in de tweede plaats aan onze materiaalkeuze. Daarom werken wij enkel en alleen met gerenommeerde merk producten en kozen wij voor de ramen, deuren en veranda's in P.V.C. van Duitse markt-leider KOMMERLING. Wat betreft rolluiken, zonwering en sectionale poorten kozen wij voor het belgische hagelandse bedrijf HAROL, een modelonderneming met een ISO 9001 certificaat. Wij kregen hier dan ook de titel van erkend HAROL-specialist.

TOONZAAL

Moeys Alex beschikt over een ruime toonzaal te Korbeek-Dijle. Ideeën opdoen, vrijblijvend professioneel advies inwinnen? Aarzel niet en breng gerust vrijblijvend een bezoek aan onze toonzaal, waar wij u graag van dienst zijn met deskundige informatie omtrent Ramen, Deuren, pergola's en veranda's, sectionale poorten en motoren, zonwering, rolluiken en voorzetrolluiken.

WERKWIJZE

Met 7 plaatsingsploegen en 1 permanente hersteldienst staan wij dag in dag uit klaar om onze klanten te dienen. Met onze telescopische kraanwagen kunnen wij talloze problemen. Bijvoorbeeld in de hoogte tot op een 10 de verdieping of grote en zware stukken die over de woning heen tot op de meest onbereikbare plaatsen geplaatst kunnen worden.

REPUTATIE

De reputatie die wij na meer dan 30 jaar opbouwden danken wij ten eerste aan onze correcte handelswijze en verzorgde plaatsingen, en in de tweede plaats aan onze materiaalkeuze.

Bent u geïnteresseerd en hebt u geen tijd, dan kan u ons altijd bellen, faxen of e-mailen om een bezoek aan huis aan te vragen voor een kosteloze en vrijblijvende prijsofferte.

Klik op de afbeelding om een grotere versie te krijgen.