Vroegboekkorting

Het is weer zover. De eerste maand van het nieuwe jaar is weer bijna voorbij.

Het is weer zover. De eerste maand van het nieuwe jaar is weer bijna voorbij. Tijd om uit te kijken naar wat het nieuwe zomerseizoen ons zal brengen. Laat ons hopen “EXTRA – VEEL ZON“ en laat ons hierop voorbereid zijn om daar zoveel mogelijk van te genieten.

Win een reis naar de zon

Tijd dus om aan zonnewering te denken en dan is de vroegboekkorting voor “HAROL“ knikarmschermen een mooie tegmoetkoming. Tijdens de periode van 1 februari tot en met 28 februari wordt U de motor “SLT“ gratis aangeboden ter waarde van 270 euro met daarbovenop een extra korting van 5 % niet alleen op het product maar ook op de plaatsingskost. Actie motoren geldig voor alle knikarmschermen van het type TC 130, BX 260 , BX 270, LX 530, PR 230.

Win een E-Bike 

De voorjaarsactie sectionale poorten gaat van start op 1 februari tot en met 1 april.  Hierbij wordt U de lineaire motor Marantec comfort ter waarde van 260 euro gratis aangeboden.  Eveneens hier wordt U de 5 % extra korting aangeboden op het product inclusief plaatsingskost gedurende de volledige actie periode.          

Om het plaatje compleet te maken bieden wij voor alle overige types van zonwering eveneens de 5 % extra korting aan op het product inclusief plaatsingskost.

Dit deel van de actie wordt niet ondersteund door  “ HAROL” maar gebeurt volledig op ons eigen initiatief.

Het betreft hier de verandazonwering VZ 510 – VZ 520 de uitvalschermen US 701 – US 702, de verticale screens SC 700 – SC 800, de buitenjalouziëen , de wind – zonneschermen SL 400 en ja hoor ook de paradepaardjes lamellendak “ UMBRIS “en terrasvouwdaken “ PATIO “ in al zijn variantes.

Dit is enkel en alleen geldig voor alle bestellingen die bij ons toekomen tussen 1 februari en 28 februari.

Tot 28 februari worden de prijstarieven van 2017 gehanteerd en vanaf 1 maart worden de tariefprijzen van 2018 geldig. Daarom is de vervaldag 28 februari ook zo belangrijk.

Interesse ? Bel ons of mail ons en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Hopend U spoedig tot onze tevreden klantenkring toe te kunnen voegen.